2023 – juli

Semestertid.
Elias och jag tog tåget till Göteborg. Samma dag hade Linn o Jordan åkt till Skåne så vi bodde i Lindholmen och tog hand om Purdy.
Den största anledningen för Göteborg var förstås Coldplay som vi hade biljetter till. En fantastisk konsert som gav mersmak.
Elias åkte hem dagen efter konserten men jag stannade en vecka.

Dagarna i Göteborg känns annars tunga och jag mår inte så bra. Ingen ro i kroppen och känner mig nere. Tar mig inte för så mycket och vädret är inte världens bästa.
Promenerar i området, letar upp ett konstverk jag läst om. Några loppisar blir det.

Linn och Jordan kommer hem från Skåne och vi kollar på Banksyutställningen med några av deras vänner från Umeå. Efteråt käkar vi där i Eriksbergshallen.

Purdy är en speciell liten misse. Pratar mycket och söker uppmärksamhet. Vill sova ovanpå en och helst bli klappad hela tiden, annars krafsar hon på munnen eller i ansiktet.

Elias får besked från Falun att han kommit in på skolan, så glad för hans skull!
Som tur är ställde han sig i bostadskö under våren redan och han lyckas få ett boende på Kaserngården precis som han ville. Inflytt 1 augusti och vi har bara några veckor på oss att fixa det han behöver. Han har ingen köksutrustning förutom bestick, knappt några möbler och vi vet inte riktigt hur lägenheten ser ut. Loppar en del, säng och soffa från Mona och resten blir från Ikea.

Det frodas på kollan, en del blommor, paprikan börjar bli lila och vi plockar hallon.

Frida och Olov tackar för flytthjälp med tacos. Olov har gjort egen salsa och allt är så gott. Islatte och kaka, mätt som en plätt.
Elias fyller år och vi firar honom hos Jerry med grill och tårta. Han har ju fått så mycket annat iom kommande flytt så det blir lite smått i paketväg, kokböcker och annat.
Vi går oxå ut och äter grekiskt med mamma.

Lämna en kommentar