Lättad

Det gick hyfsat igår ändå. De hade påbörjat revisionen innan jag kom eftersom de visste att jag hade mycket att göra. Jag blev intervjuad på en rutin och det var inga större problem. Den ena matbeställningen drog sen ut på tiden då hemsidan var otroligt seg, minsta klick tog minuter men jag hann få iväg den. Den andra har jag tyvärr fått göra hemifrån idag. Börjar inte jobba förrän 16.

omelett
Dagens lunch/middag innan jobb.

Fettisdag idag men vi har bestämt att ta det i morgon när jag också är hemma på kvällen. Har inte bestämt mig än om jag ska äta el inte…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s