Stressad

slottet
Vårt lilla slott.

En ledig helg går mot sitt slut.
Jag har redan känt av stressen i magen inför morgondagen. Har ett kvällspass och jag vet redan nu att det kommer att bli jobbigt. Jag börjar passet med internrevision och sedan matbeställningar direkt efter.
Vill helst hinna ha matrast innan 16 också…det känns kört från början.

En stor del av helgen har ägnats åt att kolla och rensa bland gamla foton. Köpt mig en extern hårddisk som jag tänkte ha foton på. Det tar väldigt lång tid men har kommit till 2016 nu tror jag, från 2002.

Igår var det sol och vi tog med oss lite kaffe till slottet för att kolla läget efter vintern. Det blåste kalla nordliga vindar men vi kunde sitta lite halvt i lä och fika, härligt!
Lite för fruset för någon insats med krattan än så länge men snart så. Idag har det dock snöat hela dagen i stort sett.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s